Tipy na vánoční dárky (nejen) pro cyklisty? Koukněte do našeho e-shopu! - Do práce na kole

Tipy na vánoční dárky (nejen) pro cyklisty? Koukněte do našeho e-shopu!

Tipy na vánoční dárky (nejen) pro cyklisty? Koukněte do našeho e-shopu!
22. 11. 2021, 5 min. čtení

Ať se nám to líbí nebo ne, čas letí jako splašený a Vánoce jsou tu cobydup. Ideální čas na to, poohlédnout se po dárcích. Nejlépe smysluplných, vkusných, praktických, popř. takových, které budou vám, ale hlavně obdarovanému, připomínat nějakou hezkou událost z minulého, ve všech směrech komplikovaného a náročného roku. Anebo naopak příslib budoucích radostí. Souhlasíte? V tom případě se vydejte na stránky našeho benefičního e-shopu. Najdete tu všechny srdcovky z posledních ročníků výzvy Do práce na kole i praktické vychytávky nejen na kolo. A od příštího týdne i poukaz na nejvýhodnější startovné Do práce na kole 2022.

Těmi událostmi myslíme samozřejmě výzvu Do práce na kole, Světovou cyklojízdu nebo třeba i schválení novely zákona o 1,5metrovém odstupu při předjíždění cyklistů, který začne platit do by dup. Každý, kdo se pohybuje městem na kole, určitě ocení Příručku městského cyklisty Městem na kole od Jiřího Motýla a Vratislava Fillera, experta z našeho LABu. A když jsme u toho, už máte vy či vaši blízcí a přátelé cyklisté svou cyklolékárničku? Že ne? Nejvyšší čas to napravit. Neobvyklý, ale zároveň praktický dárek jistě potěší každého cyklistu. Doporučujeme.

V nabídce je toho ale mnohem víc. Dámská i pánská trička i mikiny s letošními i loňskými motivy od Jaromíra 99 a ToyBox, ale i z dalších ročníků výzvy, praktické nákrčníky…

V neposlední řadě pak můžete, jestli už opravdu nevíte kudy kam, volit osvědčené dárky stálice naší e-shopové nabídky a sice stylové ponožky AutoMat a kulich AutoMat. Nohy a hlavu v teple přece ocení v tomto ročním období úplně každý.

Nezapomeňte si prohlédnout taky kolekci dalšího projektu, který s AutoMatem už 16 let zastřešujeme – sousedských slavností Zažít město jinak. Najdete tu plecháček, pánské, dámské i dětské tričko nebo třeba vystřihovánky.

Zkrátka a dobře, jsme si jisti, že návštěva našeho e-shopu a následně vytvořená objednávka potěší vás, vaše blízké, ale i nás, protože svým nákupem podpoříte naši další činnost a vyjádříte nám tak podporu. A tu potřebuje každý. Obzvlášť na Vánoce. Nezbývá než dodat, že moc děkujeme.

Hledáte smysluplný a k přírodě šetrný vánoční dárek? Máme pro vás tip. Dárkové vouchery na nejvýhodnější startovné do výzvy Do práce na kole 2022 vám pomůžou rozhýbat okolí a motivovat ho ke zdravému, aktivnímu a bezemisnímu pohybu (nejen) do práce, ať už na tom budeme v květnu s pandemií jakkoliv. Pořídit si poukaz na startovné a samozřejmě i účastnické tričko můžete pro sebe, své blízké nebo kolegy a kolegyně v práci. Nebo můžete dát tip svému zaměstnavateli na smysluplnou vánoční nadílku. V našem benefičním e-shopu toho ale najdete mnohem víc. Koukněte a vyberte si sami.

 

Hradci Králové jsme předali titul Cykloměsto Do práce na kole 2023 Cyklodoprava

Hradci Králové jsme předali titul Cykloměsto Do práce na kole 2023

Hradci Králové jsme předali titul Cykloměsto Do práce na kole 2023
Kdo měl štěstí v naší soutěži o skládačku TERN? A kudy na něm bude jezdit? Květnová výzva

Kdo měl štěstí v naší soutěži o skládačku TERN? A kudy na něm bude jezdit?

Kdo měl štěstí v naší soutěži o skládačku TERN? A kudy na něm bude jezdit?
GOTS certifikovaný textil s naším generálním partnerem MERCHYOU Květnová výzva

GOTS certifikovaný textil s naším generálním partnerem MERCHYOU

GOTS certifikovaný textil s naším generálním partnerem MERCHYOU
Výzvu pořádá
Generální partneři
Národní partneři
Partneři
Hlavní mediální partner
Mediální partneři